جراحی بینی گوشتی
رهایی از کانتورهای آرایشی، خلاصی از چرب شدن بینی و ده ها دلیل دیگر باعث می شود افراد دارای بینی گوشتی به فکر جراحی بیفتند. اما مسئله مهم این است که افرادی که می خواهند به این جراحی فکر کنند با دیدن نارضایتی افردی که این نوع بینی را عمل کرده اند از انجام این جراحی منصرف می شوند. حال راه چاره چیست؟ آیا برگشت بینی گوشتی بعد از جراحی حقیقت دارد؟ آیا در صورت صحت این امر می توان با روشی خاص این عارضه را به حداقل رساند؟ برای پاسخ به این سوالات تا پایان این مقاله همراه ما باشید:
جراحی بینی گوشتی
بینی گوشتی را می توان با در نظر گرفتن برخی فاکتور ها شناسایی کرد. این بینی گاها جراحان را با چالش مواجه می کند، چالشی که موجب تردید از طرف متقاضیان در انجام این جراحی می شود. از ویژگی های بینی گوشتی می تواند موارد زیر را نام برد:
- پوست ضخیم
- استخوان و تیغه بینی ضعیف
- چربی پوست بیینی
- ضخیم بودن پره های بینی
- گرد و گوشتی بودن ناحیه نوک بینی
با توجه به این فاکتور ها می توانید تشخیص دهید که بینی شما در گروه بینی های گوشتی قرار می گیرد و یا بینی استخوانی .
اگر چه این جراحی با ریسک های زیادی همراه بوده است، اما روش های امروزین در جراحی بینی گوشتی توانسته رضایتمندی بیماران را از جراحی این نوع بیینی به حداکثر رساند.
نحوه و تکنیک جراحی بینی گوشتی
در گذشته برای جراحی این نوع بینی از روش ها و تکنیک های کاهنده استفاده می شده است؛ به این صورت که جراحان اغلب بر تغییر غضروف و استخوان بینی تمرکز داشته اند. گرچه این جراحی ها برای مدت زمان کوتاهی نتیجه ای رضایت بخش داشت، اما بعد از مدتی افراد شاهد برگشت بینی به حال گذشته بودند. این فعل و انفعالات پوستی بعد از جراحی بینی موجب تغییر شکل پوست و افتادگی نوک بینی می شد.
اما امروزه به لطف تکنیک های تازه در جراحی بینی گوشتی تمرکز جراحان بر تقویت استخوان و غضروف بینی است، از این رو با توجه به این نکته جراحان شاهد رضایتمندی بیماران پس از جراحی بینی خود هستند. در این بین باید توجه داشته باشید که انتخاب بهترین جراح بینی می تواند نتیجه جراحی را به میزان قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد.
امکان نازک کردن پوست بینی در جراحی بینی گوشتی
برخی بر این باورند که در جراحی بینی گوشتی می تواند به میزان زیادی پوست بینی را نازک کرد. اما این تنها یک باور اشتباه است، این نکته حائز اهمیت است که در جراحی بینی گوشتی به دلیل لایه لایه بودن پوست جراح نمی تواند لایه ای راحذف کند. تنها اقدامی که جراح برای نازک کردن پوست بینی انجام خواهد داد، جدا کردن بافت چربی از پوست بینی است. این عمل را نیز تنها جراحانی انجام می دهند که دارای مهارت و تجربه بالا باشند. بنابراین لزوم انتخاب بهترین جراح پلاستیک در این جراحی نمود پیدا می کند.
هزینه جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی به نسبت جراحی بینی استخوانی از هزینه بیشتری برخوردار است. این امر به موجب ریسکی خواهد بود که جراحان بینی گوشتی در جراحی با آن مواجه اند. علاوه بر این هزینه جراحی به نوع و میزان بزرگی بینی نیز بستگی دارد. هر مقدار که اندازه بینی بزرگ تر باشد هزینه جراحی نیز بیشتر خواهد شد.
این نکته نیز قابل توجه است که عوامل متعددی بر میزان هزینه بینی به طورعام چه در جراحی بینی گوشتی و چه در جراحی بینی استخوانی تاثیرگذار است. این نواسانات قیمتی، حاصل عواملی نظیر نوع بینی، نوع جراحی که بسته و یا باز باشد، تخصص و مهارت بینی و همچنین هزینه های ناشی از هزینه های بیمارستان، بیهوشی و داروهای قبل و بعد از جراحی است.
تفاوت جراحی بینی استخوانی با گوشتی چیست؟
افرادی که بینی های پهن و گوشتی دارند، این سوال برایشان پیش می آید که چه تفاوتی بین بینی گوشتی و استخوانی وجود دارد؟ پاسخ این پرسش این است که جراحی بینی گوشتی به دلیل اینکه پوست ضخیم تری دارد و همچنین غضروف های ضعیف آن از جراحی بینی استخوانی سخت تر است، به لحاظ تکنیک جراحی باید حتما از تکنیک جراحی باز استفاده شود. برای این جراحی نیاز است تا پزشک تجربه کافی در این خصوص داشته باشد و به همین دلیل باید ظرافت و دقت بیش تری در این خصوص به خرج دهد.
جراح با اعمال تغییراتی بر روی بینی گوشتی، نیاز است تا عناصر زیرپوستی از جمله غضروف ها را تقویت کند. همچنین باید بافت های چربی که روی بافت نرم بینی وجود دارند را حدف کرده تا نوک بینی نازک تر شود. همین امر سبب می شود تا غضروف های بینی دیده شده و بینی زیباتر شود.
اگر بافت به صورت غیر اصولی و بیش از اندازه برداشته شود، زیر پوست بینی زخم هایی ایجاد می شود که می تواند به فرو رفتگی بینی پس از جراحی سبب شود. به دلیل پوست ضخیم و ضعیف غضروف های بینی گوشتی، رینوپلاستی سخت تر از رینوپلاستی استخوانی است.
جراح چه نقشی در جراحی بینی گوشتی دارد؟
همانطور که گفته شد، جراحی بینی گوشتی سخت تر از عمل بینی استخوانی است. این جراحی باید با ظرافت و دقت خاصی انجام شود و تکنیک متناسب با آن صورت گیرد که کار هر جراحی نیست و باید توسط جراح با تجربه صورت گیرد. در صورتی که جراح به اندازه کافی تجربه علم کافی در این زمینه نداشته باشد، احتمال اینکه فرد از نتیجه جراحی و فرم بینی خود راضی نباشد، زیاد است. اگر بیمار از نتیجه جراحی خود راضی نباشد، جهت ترمیم بعد از مدت ها باید به جراح دیگری مراجعه نماید. ترمیم بینی به مراتب سخت تر از جراحی اولیه بینی است.
پس بهتر است تا در انتخاب جراح نهایت دقت را نمایید تا مجبور به ترمیم بینی نباشید. اینکار سبب رضایت شما از نتیجه جراحی نیز خواهد بود.
چگونه می توان بهترین جراح بینی گوشتی را یافت؟
همانگونه که گفته شد، انتخاب جراح خوب مهم ترین نقش در جراحی بینی گوشتی را دارد. با مراحل زیر شما می توانید بهترین جراح بینی گوشتی در تهران را پیدا کنید :
- با جست و جو در اینترنت و مشاهده نمونه کارها در اینستاگرام و سایت
- بررسی نظرات سایر افراد در شبکه های اجتماعی و نظرات مثبت بیش تر خصوص آن جراح
- تهیه کردن لیستی از ادرس و شماره تماس پزشکان با رضایت بیش تر بیماران
- مراجعه حضوری به مطب و اطمینان از مشاهده نمونه کارهای مشاهده شده در شبکه های اجتماعی
- انتخاب پزشک با در نظر گرفتن ویژگی های بهترین جراح بینی گوشتی و گرفتن وقت عمل از وی
بهترین جراح بینی گوشتی چه ویژگی هایی دارد؟
ویژگی های بهترین جراح بینی گوشتی به شرح زیر است :
- پزشک باید مهارت و تجربه کافی در رینوپلاستی گوشتی داشته باشد.
- باید تخصص و علم کافی در این زمینه داشته باشد.
- باید با اصول زیبایی شناختی مدرن آشنایی داشته باشد.
- باید به ایده آل ها و نظرات بیمار در صورتی که منظقی باشد، توجه نماید.
- باید عملکرد تنفسی و بویایی بیمار را در نظر بگیرد.
- با تکنیک های به روز جراحی بینی گوشتی آشنایی کامل داشته باشد.
- در عمل این نوع بینی ها، ظرافت و دقت کافی را در نظر داشته باشد.
- نمونه کارهای موفق زیادی داشته باشد.
- به اخلاق حرفه ای و خوش برخورد بودن با بیمارها پایبند باشد.
- در پاسخگویی به سوالات بیماران قبل و بعد عمل صبور باشد.
شاید داشتن این ویژگی ها کار دشواری به نظر برسد اما با تحقیق و بررسی بیش تر، می توان جراحی با این خصوصیات یافت.
عوارض بینی گوشتی چیست؟
اگر جراح به تکنیک های جراحی تسلط کافی نداشته باشد، ممکن است برای بیمار مشکلات زیر پیش آید :
بینی کج شود.
بینی بیش از اندازه کوچک و غیر طبیعی شود.
به دلیل عدم رعایت تکنیک های صحیح، گوشت اضافی بعد عمل بینی به وجود بیاید.
نوک بینی بیش از اندازه کوچک شود و با دیگر اجزای صورت هماهنگی نداشته باشد.
نوک بینی دچار افتادگی شود.
روی بینی فرورفتگی هایی ایجاد شود.
قبل از جراحی بینی گوشتی رعایت چه نکاتی ضروری است؟
- مشورت با پزشک و صحبت درباره نتیجه احتمالی بینی
- اطلاع رسانی به جراح در خصوص مصرف داروهای خاص
- انجام آزمایشات تجویز شده توسط جراح
- استفاده از مایعات قبل از جراحی
- حمام قبل از شب جراحی
- خودداری از استعمال دخانیات حداقل ۲ ماه قبل از جراحی
- پرهیز از مصرف مواد غذایی حداقل ۸ ساعت قبل از جراحی
- اجتناب از استفاده از لوازم آرایشی در بانوان و لزوم اصلاح صورت قبل از جراحی برای آقایان
- به همراه داشتن مدارک پزشکی در روز جراحی
- پوشیدن پیراهن دکمه دار در روز جراحی
اقدامات بعد از جراحی بینی
اقداماتی که بعد از جراحی بینی گوشتی باید رعایت شود تفاوت چندانی با مراقبت بعد از جراحی بینی به طور عام ندارد. این اقدامات عبارت اند از:
- خوابیدن به صورت طاق باز بعد از جراحی
- استفاده از کمپرس یخ جهت التیام کبودی و تورم بینی
- تعویض پانسمان بینی با توجه به دستور پزشک
- خودداری از مصرف الکل
- خودداری از استعمال دخانیات
- عدم استفاده از عینک تا ۲ هفته بعد از جراحی
- پرهیز از تخلیه بینی با فشار زیاد
- پرهیز از فعالیت های دهانی زیاد
- پرهیز از استفاده از استخر و سونا
- استفاده از مسواک نرم در زمان شستوشوی دهان
نکته پایانی
انجام جراحی بینی به علت تاثیرگذاری بسیار در ظاهر بیماران باید توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت گیرد. همچنین رعایت نکات بعد از جراحی برای متقاضیان بسیار اهمیت دارد. از این رو رضایتمندی بعد از جراحی به میزان بالایی تحت تاثیر رعایت این دو نکته خواهد بود.